منشور صنایع‌دستی

در نشست مدیران‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی که روز شنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۱ در سالن فجر و با حضور مدیران ستادی و با حضور آنلاین مدیران کل و معاونان صنایع‌دستی استان‌ها برگزار شد، منشور صنایع‌دستی و هنرهای سنتی را در ۱۴ اصل تشریح کردم.

گزیده منشور صنایع‌دستی و هنرهای سنتی به شرح زیر است:

۱-      تدوین سند چشم‌انداز و بیانیه ماموریت بر پایه اصول چهارگانه سند تحول وزارتخانه مبنی بر، «تغییر، تحول، توسعه و فناوری»

۲-      صنایع‌دستی به مثابه دیپلماسی عمومی که مشمول هیچ تحریمی نمی‌شود و فرصت بزرگی برای صدور آن به جهان است.

۳-      صنایع‌دستی محور اقتصاد مقاومتی، فراگیر، ارزان، مولد و اشتغال‌زاست.

۴-      بازارچه‌های مرزی صنایع‌دستی کار ویژه‌ای فراتر از کسب و کار دارند، ارتقای ضریب امنیتی، گسترش صلح و دوستی، کاهش تنش و منازعات مرزی از جمله آن‌هاست.

۵-      کاربردی کردن صنایع‌دستی در زندگی روزمره مردم در عین حفظ اصالت آن یک راهبرد است.

۶-      فرش نگین درخشان صنایع‌دستی است. درباره فرش باید گفت هنر، صنعت، علم و فناوری همه با هم حکایت‌گر این صنعت عظیم ایران است.

۷-      تجاری‌سازی، بسته‌بندی، ایجاد شبکه گسترده تولید و توزیع با بهره‌گیری از روش‌های نوین و مشتری پسند یک اقدام موثر است.

۸-      معرفی، آموزش، تبلیغ، اطلاع‌رسانی، بازاریابی همراه با تدوین پیوست رسانه‌ای آن یک ضرورت انکارناپذیر است.

۹-      جام‌جهانی فوتبال در قطر در همسایگی ایران فرصت بی‌نظیری را برای بازاریابی و جهش صادرات میسر می‌سازد، از این فرصت باید نهایت بهره را برد.

۱۰-    نهضت تفویض اختیار و تمرکززدایی، مشاغل خانگی و حذف مقررات دست و پاگیر، بهره‌گیری از تسهیلات و اعتبارات بانکی، حضور موثر و با برنامه در نمایشگاه‌های داخلی و خارجی از دیگر اصول منشور صنایع‌دستی است.

امید آنکه در دولت مردمی سیزدهم صنایع‌دستی بتواند نقش پیشران در کسب‌وکار و ایجاد اشتغال ایفا کند.

انتهای پیام/

کد خبر 14010322640930

برچسب‌ها